CLIMAPAC,
JE HVAC-KLANKBORD

Climapac is al meer dan 20 jaar actief in de HVAC-wereld als verdeler van warmtepompen en ventilatiesystemen. Toch zijn we meer dan een verdeler alleen. Zo vormt ons team ook een klankbord en partner voor installateurs, studiebureaus en architecten die op zoek zijn naar een future-proof aanpak voor commerciële of industriële projecten. Onze focus ligt op kwalitatieve en innovatieve oplossingen, die vandaag al zijn aangepast aan de normen van morgen.

DUURZAAMHEID,
ONZE PRIORITEIT

De HVAC-systemen van weleer zijn die van vandaag niet meer. Dagelijks komen er nieuwe, geavanceerde technieken op de markt die rekening houden met het comfort van de eindklant én de leefbaarheid van onze planeet. Bij Climapac geloven we dan ook dat duurzaamheid de sleutel is tot een langetermijnoplossing voor beide. Daarom volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet en breiden we ons aanbod continu uit.

WAAROM CLIMAPAC?

Ons team van ervaren experts staat aan je zijde, met één doel voor ogen: samen een succesverhaal maken van jouw HVAC-project. Daarbij streven we steeds naar de meest optimale oplossing, op maat van je budget, timings en technische vereisten.

Full-service
partner

20+ jaar
expertise

Snel en persoonlijk advies

Kwalitatieve
oplossingen

Betrouwbaar kenniscentrum

Innovatief
en duurzaam

EENS PRATEN?

Plan een vrijblijvend gesprek in en ontdek …

De meest efficiënte oplossing voor jouw project

Op maat van je budget, timings en technische vereisten

Met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid