ONZE
OPLOSSINGEN

Op zoek naar een warmtepompsysteem, een ventilatie-oplossing of een totaalpakket voor een commercieel of industrieel project? Of wil je als studiebureau, aannemer of architect professioneel advies inwinnen van een HVAC-expert? Ontdek hier hoe Climapac je kan helpen en neem contact op voor meer informatie.

RUIM AANBOD WARMTEPOMPEN

Climapac verdeelt warmtepompsystemen met een vermogen van 20 kW tot meer dan 1 MW, voor koeling en verwarming. Daarbij werken we enkel samen met merken die garant staan voor kwaliteit. Je kan bij ons terecht voor zowel lucht- als geothermische systemen en voor buiten- en binnenopstellingen. Ook beschikken we over een breed aanbod aan warmtepompen met duurzame(re) koelmiddelen (CO2, propaan, R454B, R1234ze, R513a, ...).

SIMULTAAN VERWARMEN EN KOELEN

In gebouwen met een hoge isolatiegraad en meerdere functies kan het vereiste binnenklimaat per ruimte verschillen. Onze polyvalente 4-pijps warmtepompen – zullen de warmte die ze onttrekken door te koelen, gebruiken om andere ruimtes te verwarmen. Hiermee haal je rendementen die 2x zo hoog zijn dan zonder warmterecuperatie, waardoor je met veel minder energie je gebouw kan klimatiseren.

SANITAIR WARM WATER AANMAKEN

Met onze warmtepompsystemen is het ook mogelijk om sanitair warm water aan te maken. Telkens met aandacht voor de kwaliteit van het water en met anti-legionellafunctie. Afhankelijk van de doelgroep, bouwkundige mogelijkheden en het benodigde volume kan het water centraal of lokaal opgewarmd worden, met temperaturen van 40°C tot 80°C. Ook bij hoge temperaturen is een mooi rendement haalbaar.

VENTILATIESYSTEMEN OP MAAT

Verzeker een goede binnenluchtkwaliteit met een ventilatiesysteem aangepast aan jouw project. Zowel voor commerciële als industriële panden bieden we oplossingen op maat aan, op basis van je noden: een optimale luchttoevoer, systemen om lucht te koelen of voor te verwarmen, ontvochtiging, ...

ADVIES EN ONDERSTEUNING

Wil je graag meer weten over recente ontwikkelingen in de HVAC-wereld, die interessant kunnen zijn voor jouw project? Of vraag je je als studiebureau of architect af met welke aandachtspunten je best rekening houdt in je ontwerp? Neem voor meer informatie over recente innovaties, de wetgeving of andere evoluties in de HVAC-sector contact op met ons kenniscentrum.

TOTAALPAKKET VAN A TOT Z

Wist je dat we bij Climapac ook alle essentiële componenten voorzien om de installatie uit te voeren? Zowel voor het bufferen, uitwisselen, boosten als afgeven van energie leveren we de nodige onderdelen aan. Zo hebben we alles in huis voor je volledige HVAC-project en hoef je maar bij één partner aan te kloppen. Op die manier nemen we de volle verantwoordelijkheid voor de gehele installatie.

GWP
GLOBAL WARMING POTENTIAL

Koudemiddelen zijn essentieel in HVAC-installaties voor het reguleren van warmte. Echter, koudemiddelen met een hoog Global Warming Potential (GWP), zoals bepaalde HFK's, dragen bij aan klimaatverandering. Europa verbant geleidelijk aan koudemiddelen met een hoog GWP om de ecologische voetafdruk van HVAC-installaties te verminderen. Climapac biedt milieuvriendelijkere warmtepompen aan met lage GWP-koudemiddelen, zoals Propaan, CO2, R454B, enz. met een breed scala aan opties. Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs.

ONZE OPLOSSINGEN

RHOSS

EXP - Polyvalente warmtepompen

- Lucht/water of water/water
– 33kW tot 1200kW

Omkeerbare warmtepompen & ijswatermachines

– Lucht/water
– 18kW tot 1200kW

Geothermische warmtepompen

– Water/water
– 18kW tot 1700kW

Propaan warmtepompen (R290)

– Lucht/water
– 44kW tot 190kW
– GWP 3

Ventilo-convectoren

– 1kW – 20kW
– Zichtbare of ingebouwde toepassingen

Luchtbehandeling

– 800m³/h tot 100.000m³/h
– Standaard modellen of op maat

ENERBLUE

Co2-warmtepompen (R744)

- voor aanmaak sanitair warm water
- Lucht/Water of Water/water
- 14kW tot 138kW
- GWP 1

Propaan-warmtepompen (R290)

- 22kW tot 221kW
- Voor lage en hoge temperatuur-toepassing
- Lucht/Water of Water/Water
- GWP 3

Boosterwarmtepompen

- Hoge temperatuur-toepassingen
- 34kW - 225kW
- Water/Water

FIORINI

Buffervaten

- Bufferen van warm of koud water
- Technische of Sanitaire buffervaten

Platenwarmtewisselaars

- Samengesteld of gelast
- Enkelwandig – Dubbelwandig
– Titanium-uitvoering

Satteliet-stations voor SWW

- Voor collectieve toepassing
- Voorkomt vorming legionellabacterie

Uniflair

Klimaatkasten

Free-chilling

Fan Walls

ADVIES EN ONDERSTEUNING

Op zoek naar een warmtepompsysteem, een ventilatie-oplossing of een totaalpakket voor een commercieel of industrieel project? Of wil je als studiebureau, aannemer of architect professioneel advies inwinnen van een HVAC-expert? Ontdek hier hoe Climapac je kan helpen en neem contact op voor meer informatie.

EENS PRATEN?

Plan een vrijblijvend gesprek in en ontdek …

De meest efficiënte oplossing voor jouw project

Op maat van je budget, timings en technische vereisten

Met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid

Full-service
partner

20+ jaar
expertise

Snel en persoonlijk
advies

Kwalitatieve
oplossingen

Betrouwbaar kenniscentrum

Innovatief
en duurzaam