Climapac

Filter op Merk

Climapac bv

AIRSUITE

RHOSS introduceert een nieuwe norm voor het "binnenklimaat" door het verbeteren van de lucht via de behandeling van een breed spectrum "biocide filtratie". Dit is het resultaat van jarenlange studies, ervaring en know-how van zowel RHOSS spa als Labiotest srl, elk in hun respectievelijke vakgebieden. Deze samenwerking wordt benadrukt in de exclusieve distributie van de nieuwe Air'Suite® filters voor HVAC-toepassingen.

Toepassingen: Rhoss Luchtgroepen  en Ventiloconvectoren

Air'Suite®

Een nieuwe manier om de lucht te behandelen die we dagelijks in gesloten ruimtes inademen.

Het vereist systemen voor olfactometrische conditionering en een gamma filters die gebruikt worden bij  ventilatie en airconditioning.

Een nieuw concept van biocide filters die zorgen voor het verwijderen van microbiologische verontreiniging waarvoor geen bijkomende installatie of aanpassing van bestaande systemen nodig is.

 

Gezonde omgeving

Wonen in een "schone" omgeving is een essentieel begrip om gezonde lucht in te ademen. Gemiddeld inhaleert een persoon 16.000 keer lucht per dag. Ademen in een gezonde omgeving laat u toe om gezond te leven. Maar wat betekent schone lucht? Gezond? Dit betekent adequate thermohygrometrische omstandigheden garanderen, maar vooral ook omstandigheden uitsluiten die direct of indirect invloed hebben op onze mentale en fysieke toestand, zoals geuren en ziekteverwekkers. Met andere woorden, een hoge standaard van IAQ (Indoor Air Quality).

Tegenwoordig worden deze vereisten bedreigd door een grotere vervuiling van buitenuit (promiscuïteit in productiesectoren, wegverkeer, etc.) en door de toename van hercirculatie van lucht in omgevingen met energiebesparing is en/of waar de primaire lucht niet gemakkelijk beschikbaar is.

 

Algemene regelgeving

De Europese Unie heeft via het "2004-2010 Europees milieu- en gezondheidsactieplan" een prioritaire doelstelling vastgelegd voor de verbetering van de luchtkwaliteit en ontwikkeling van nieuwe tegenmaatregelen om de toename van ziektes en syndromen te voorkomen bij langdurig verblijf in een beperkte hoog antropologische omgevingsdichtheid (SBS: sick building syndrome).

Deze doelstelling heeft onze medewerkers geïnspireerd bij het ontwerp en de bouw van Air'Suite®.